rub_index_konsult

Som konsult hos oss på GRENIT får du friheten av att vara egenföretagare samtidigt som du får tryggheten av att vara en del av vårt nätverk. Du får en egen förgrening utifrån vår stam. Där kan du fokusera på det du kan bäst, att vara IT-konsult, samtidigt som du kan luta dig tillbaka mot GRENIT-stommen. Här kan du ta del av alla fördelar med att vara egenföretagare, resten ordnar vi. Det betyder att du får hjälp med bland annat ekonomi, försäljning och administration. Försäkring ordnar vi också, och nybryggt kaffe på kontoret. Hos oss på GRENIT är du egen men långt ifrån ensam!Vår ersättningsmodell är unik för branschen


Vi har branschens mest attraktiva ersättningsmodell – den bygger nämligen på att gynna dig som konsult. Grundtanken är att allt eftersom du och din gren hos oss växer så gör ersättningen detsamma. Istället för en vinstutdelning som du inte riktigt kan styra över, skördar du frukten från din egen gren.


happy-man

Från inrutade mönster
till arbetande frihet

”Jag hade en längtan efter att driva eget, att få friheten att vara egen ger helt andra möjligheter. Det har jag nu.”

Efter en lång karriär inom IT-branschen som gett honom gedigen och bred erfarenhet bestämde sig Patric Söderlund, senior konsult hos GRENIT, för att stå på egna ben. Nu får han bestämma själv över sitt arbete, skapa något eget och styra över satsningar på egen hand, men med GRENIT i ryggen.

Så varför valde Patric GRENIT?
”Många IT-konsultbolag har på ett ungefär samma upplägg för dig som konsult, men det jag fastnade för, och varför jag valde just GRENIT, var möjligheten till att forma något själv som faktiskt också lönar sig genom deras ersättningsmodell. Den är unik för branschen.”

Läs mer om ersättningsmodellen eller kontakta oss så pratar vi gärna mer om dina möjligheter hos oss på GRENIT.

KONTAKT

Att kontakta oss är enkelt, vi är bara ett samtal eller mail bort. 


Hur kan vi hjälpa dig?


Jens Björkander
Grundare/Konsultchef
+46 (0)73 533 69 99
jens.bjorkander@grenit.se
Lisa Hasselgren
Grundare/VD
+46 (0)73 700 90 11
lisa.hasselgren@grenit.se

Om grenit

GRENIT är ett IT-konsultbolag som samlar konsulter som vill vara egenföretagare och samtidigt vara en del av ett nätverk. Vi brukar beskriva vår företagsstruktur likt ett träd. Ett stabilt, tryggt träd med starka rötter som står stadigt när det blåser. Utifrån det kan våra konsulter forma sin egen gren och skörda sin frukt därefter. Tillsammans skapar vi årsringar av kompetens och expertis.