rub_index_kund


GRENIT är ett IT-konsultbolag som alltid strävar efter bästa resultat, främst för dig som kund men också för oss själva. Vi tror nämligen att först när kunden är riktigt nöjd så har vi lyckats. Vår expertis är IT, där vi hjälper dig att utveckla och effektivisera din verksamhet. Våra konsulter är alla seniora, vilket betyder att de har många års erfarenhet och kompetens. De är helt enkelt specialister inom sitt område, drivna att uppnå bästa resultat för din verksamhet.  


Vad kan vi hjälpa till med?
Ledning och Styrning
Projektledning
Systemutveckling
Arkitektur och Design
Test och Krav
Infrastruktur och Drift


Riktigt engagerade

konsulter

Våra konsulter är engagerade – på riktigt. De är egenföretagare som valt att ansluta sig till GRENIT för att få de fördelar som vårt nätverk innebär. Vi ger våra konsulter frihet att driva eget som IT-konsulter medan vi sköter resten, allt ifrån försäljning till administration. De kan därför fokusera på det handkraftiga arbetet, vilket betyder att du får konsulter som helt och hållet är dedikerade till att effektivisera din verksamhet. Din framgång är med andra ord vår framgång!

Kundcase

Vi arbetar med små och stora verksamheter
såväl offentliga som privata. Här är några av dem. 

logo_transportstyrelsen
logo_uppsalauniversitet
logo_trafikverketKONTAKT

Att kontakta oss är enkelt, vi är bara ett samtal eller mail bort. 


Hur kan vi hjälpa dig?


Jens Björkander
Grundare/Konsultchef
+46 (0)73 533 69 99
jens.bjorkander@grenit.se
Lisa Hasselgren
Grundare/VD
+46 (0)73 700 90 11
lisa.hasselgren@grenit.se

Om grenit

GRENIT är ett IT-konsultbolag som består av egenföretagare. Vi samlar seniora konsulter, med många års erfarenhet och kompetens inom olika IT-områden, som alla driver eget men har valt att ansluta sig till oss för att ta del av fördelarna som vårt nätverk innebär. Hos oss finns lång erfarenhet och hög kompetens inom management, projektledning, systemutveckling, arkitektur, infrastruktur, drift, test och krav.